Om personen bag.

Johannes Konstantin Neergaard, komponist af højskolemelodier

Personen bag kommunikationsbureauet Tonesprog:

Johannes Konstantin Neergaard

  • Spillestedsleder på Kedelhuset, Silkeborg.
  • Kommunikationskonsulent for blandt andet Mogens Dahl Koncertsal, København, Musikkens Hus, Aalborg og en lang række efterskoler.
  • Foredragsholder og skribent. Læs mere om de musikalske foredrag og sangaftener.
  • Cand. mag i musik og massekommunikation + journalistisk efteruddannelse.

Komponist
For kor, orkester og fællessang. Melodier i mange udgivelser med sange og salmer. (Højskolesangbogen, Dansk Sang, Forum for Rytme i Kirken, Unitas, FDF mm.) Johannes Neergaard har desuden spillet, produceret, komponeret og arrangeret musik i både kirker, koncertsale, sognelokaler og lydstudier gennem 35 år.

Underviser
Johannes Konstantin Neergaard har blandt andet været musiklærer på Silkeborg Højskole, ekstern lektor i journalistik og kommunikation på VIA University College, Aarhus samt kursusholder i både privat og offentligt regi.

Globetrotter
Johannes Neergaard har mediteret til raga’er, lyttet til talende trommer, danset på Mississippis bomuldsmarker og hængt ud til jamsessions på Manhattan. Johannes har som underviser stået i spidsen for musikrejser i både Europa, Afrika, Asien og USA.

Johannes Konstantin Neergaard skriver tekster af høj faglig kvalitet – både hvad angår det musiske indhold og formidlingsdelen. Teksterne skrives, så de er interessante og relevante for personer med stor viden om musik, såvel som personer med et mindre kendskab til emnet. Han er fleksibel og kan selv med korte deadlines levere gennemarbejdede tekster.

- Lasse Rich Henningsen, Adm. direktør/CEO at Musikkens Hus