Mmm yeah.

Kommunikation så englene synger

“Det skal opleves.”
“TUSIND tak for det, Johannes. Du kom, du så og du sejrede. Så enkelt var det.”

Flere anbefalinger her.

Kan vores samtale blive mere musikalsk?
Musik rammer hele hjernen. Når vi svømmer hen i skøn musik, kredser tankerne ikke om lydbølger, trompetventiler eller nodepartiturer. Vi oplever - og accepterer - en kompleks helhed på én gang. Hvad kan vi lære af det?

God musik minder os om, at kommunikation ikke altid behøver at være ja, ja eller nej, nej. Poesi, kunst og musik taler et meget åbent sprog, som alligevel kan ramme særdeles præcist - dybt i hjertet. Også det kunstneriske og religiøse sprog rummer imidlertid farer for fastlåst dogmatik, hvis tonesproget bliver slidt og klichéerne blokerer for samtalen. 

Johannes Konstantin Neergaard, som til daglig arbejder med kommunikation for nogle af de store koncerthuse i Danmark, mener, vi kan lade os inspirere af musikkens verden i vores samtaler med hinanden.

Det folkelige og vedkommende foredrag handler både om musik, sprog og samtale. Med underholdende lydeksempler, fællessang og spørgsmål til debat giver foredragsholderen sine bud på, hvad en musikalsk indfaldsvinkel betyder for vellykket kommunikation. 

------------

Johannes Konstantin Neergaard er spillestedsleder på Kedelhuset i Silkeborg. Herudover driver han sit eget firma med konsulentopgaver indenfor kommunikation og marketing. Blandt nuværende og tidligere kunder er Musikkens Hus, Musikhuset Aarhus, Mogens Dahl Koncertsal og en lang række skoler og uddannelsesinstitutioner. 

Som mangeårig foredragsholder, skribent og underviser (Silkeborg Højskole, VIA University College mm.) har han været med til at sætte dagsordenen for en stor mængde debatter, korstævner og komponisttræf i det danske sang- og salmeskrivermiljø. Johannes Neergaard er desuden ophavsmand til en lang række melodier til sange og salmer.

------------

Varighed: 1 time
Klaver kan medbringes
Nødvendigt udstyr: musikanlæg og projektor med lærred/skærm

Læs videre her om flere foredrag og sangtimer.

Booking af foredrag: jkn@tonesprog.dk eller ring: 30 53 34 37

Del