Sange om
regnvåde gader
engle &
stjernedrys.

Hans Ulrik, Henrik Gunde, Søren Baun, Esben Eyermann, Bjørn Heebøll

Jazz, salmesang og højskolesangbog - et koncertforedrag med nye sange

- en inspirerende syng-med-koncert om og med salmer og sange af N.F.S. Grundtvig, Iben Krogsdal, Lisbeth Smedegaard m.fl.

Få besøg af komponisten - evt. i selskab med et stjernehold af danske jazzmusikere - og bliv introduceret til et inspirerende nyt bidrag til den danske salmeskat. 

'Lyset Skinner i Mørket' - et hæfte med 12 sange og salmer med melodi af Johannes Konstantin Neergaard - kom på gaden i 2020. De medvirkende musikere samt komponisten leverer i fællesskab en stor og rørende oplevelse for både kirkevante og andre sangglade danskere.

Medvirkende:
Søren Baun, sang
Hans Ulrik, sax
Henrik Gunde, klaver
Esben Eyermann, bas
Bjørn Heebøll, trommer
Johannes Konstantin Neergaard, komponist og oplægsholder

Varighed:
75 minutter. (Mulighed for 2 x 45).

LÆS MERE OM DE MEDVIRKENDE MUSIKERE SAMT LYT TIL MUSIKKEN: 
https://www.tonesprog.dk/lysetskinner

Ring og hør om muligheden for tilpassede udgaver, med færre medvirkende. Johannes kommer også gerne ene mand med klaver under armen og står for:
• Salmesangsaftener med både gode klassiske salmer og inspration fra pop og gospel.
• Foredrag med debat om rytmisk musik i kirken.
• Introduktionsforedrag til Händels Messias eller andre af de store klassiske, kirkelige værker.

Eller bestil en sangaften, hvor vi med egen krop og sangstemme oplever forskellen på en klassisk og en rytmisk måde at synge salmer på. Med underholdende anekdoter fra et liv fyldt med musik – både amatørmusikken omkring lejrbålet og den topprofessionelle i Københavns kulturliv –  guider Johannes Konstantin Neergaard forsamlingen gennem smægtende suk, støn, glidetoner og skønsang.

Ring 30 53 34 37 og hør nærmere!

------------

Johannes Konstantin Neergaard er spillestedsleder på Kedelhuset i Silkeborg. Desuden er han komponist og foredragsholder og musik- og kommunikationskonsulent for flere kunder i musikkens verden. Han har holdt talrige workshops og foredrag om og med musik i hele landet. Som komponist er han senest blevet repræsenteret i den nye højskolesangbog.

Læs mere om foredrag og sangaftener med Johannes Neergaard her.

------------

"Det er en meget imponerende udgivelse som den silkeborgensiske melodisnedker har lavet. Tiden er i den grad moden til tidløse sange som Frirum og Fra Lyset til Mørket. Lyt, syng med og bliv beriget."

- Niels Overgård, Jazznyt

“Vi havde den store glæde at have besøg af J.K.N. i vores Kirkehøjskole. Det var givende og inspirerende, men også et kompetent og tilmed fornøjeligt indlæg i et spændende emneområde. Hvis man gerne vil have et lille indblik i musikkens betydning i kirkens historie og føres helt up to date uden at grave grøfter og sværte andre musikformer til, kan jeg kun give J.K.N. mine bedste anbefalinger med på vejen. Det er ganske enkelt opløftende og berigende at låne ører til ordene og tonerne.”
- Aksel Poulsen, sognepræst, Skive

Flere anbefalinger her.

Booking af foredrag: jkn@tonesprog.dk eller ring: 30 53 34 37

Del