Salmer, rytmer og nyt liv i kirkens musik!

Nyt liv til kirkens musik og sang

Få besøg af Johannes Konstantin Neergaard i sognet.

Mød komponisten bag en lang række af de nye rytmiske salmer, og få en inspirerende aften for unge og ældre i menigheden eller kirkens ansatte.

Ring og hør om muligheden for:
• Salmesangsaftener med både gode klassiske salmer og inspration fra pop og gospel.
• Foredrag, fællessang og debat om rytmisk musik i kirken.
• Introduktionsforedrag til Händels Messias eller andre af de store klassiske, kirkelige værker.
• Ny inspiration for korarbejdet: workshops og inspirationsmøder for menighedsråd og medarbejdere.

Eller bestil en sangaften, hvor vi med egen krop og sangstemme oplever forskellen på en klassisk og en rytmisk måde at synge salmer på. Med underholdende anekdoter fra et liv fyldt med musik – både amatørmusikken omkring lejrbålet og den topprofessionelle i Københavns kulturliv –  guider Johannes Konstantin Neergaard forsamlingen gennem smægtende suk, støn, glidetoner og skønsang.

------------

Johannes Konstantin Neergaard er spillestedsleder på Kedelhuset i Silkeborg. Herudover driver han sit eget firma med konsulentopgaver indenfor kommunikation og marketing. Blandt nuværende og tidligere kunder er Musikkens Hus, Musikhuset Aarhus, Mogens Dahl Koncertsal og en lang række skoler og uddannelsesinstitutioner. 

Som mangeårig foredragsholder, skribent og underviser (Silkeborg Højskole, VIA University College mm.) har han været med til at sætte dagsordenen for en stor mængde debatter, korstævner og komponisttræf i det danske sang- og salmeskrivermiljø. 

Varighed og pris efter aftale. Ring 30 53 34 37 og hør nærmere!

Læs mere om foredrag og sangaftener med Johannes Neergaard her.
Lyt til et par af Johannes Neergaards melodier her.

------------
Aksel Poulsen, sognepræst i Skive Sogn:
“Onsdag d. 13. okt. 2010 havde vi den store glæde at have besøg af J.K.N. i vores lokale Kirkehøjskole. Det var givende og inspirerende, men også et kompetent og tilmed fornøjeligt indlæg i et spændende emneområde. Hvis man gerne vil have et lille indblik i musikkens betydning i kirkens historie og føres helt up to date uden at grave grøfter og sværte andre musikformer til, kan jeg kun give J.K.N. mine bedste anbefalinger med på vejen. Det er ganske enkelt opløftende og berigende at låne ører til ordene og tonerne.”

Flere anbefalinger her.

Booking af foredrag: jkn@tonesprog.dk eller ring: 30 53 34 37

Del