Foredragsholderen med højskoleelever i det legendariske Sun Studio, Memphis

Musikkens store verden og lille Danmark

Et spændende musikforedrag med Johannes Konstantin Neergaard: Tag med en musikalsk globetrotter til gospel-gudstjeneste i USA, trommedans i Afrika, ragameditation i Indien, tempeldans i Myanmar og med ind i computerværkstedet til de globale teenageres youtube-videoer.

Det engagerende foredrag tager os til Memphis, Odense og Yangon i et forsøg på at forstå musikkens rolle i global kulturkamp og lokal identitetspolitik.

En stor musikalsk rundtur, der fører gennem Afrika og Europa til Amerika for at ende i Asien. Hør historien om musikkens centrifuge, der har skabt jazzen, rocken, sambaen, countrymusikken - og moderne pop. Johannes Konstantin Neergaard fortæller den fascinerende historie om hvordan youtube og andre sociale medier langsomt er på vej til at gøre musik til et fælles sprog på hele kloden. Eller er den?

------------

Johannes Konstantin Neergaard er spillestedsleder på Kedelhuset i Silkeborg. Herudover driver han sit eget firma med konsulentopgaver indenfor kommunikation og marketing. Blandt nuværende og tidligere kunder er Musikkens Hus, Musikhuset Aarhus, Mogens Dahl Koncertsal og en lang række skoler og uddannelsesinstitutioner. 

Som mangeårig foredragsholder, skribent og underviser (Silkeborg Højskole, VIA University College mm.) har han været med til at sætte dagsordenen for en stor mængde debatter, korstævner og komponisttræf i det danske sang- og salmeskrivermiljø. Johannes Neergaard er desuden ophavsmand til en lang række melodier til sange og salmer.

------------

Varighed: 90 minutter
Klaver kan medbringes
Nødvendigt udstyr: musikanlæg og projektor med lærred/skærm

Læs mere her om flere foredrag og sangtimer.

Booking af foredrag: jkn@tonesprog.dk eller ring: 30 53 34 37

Del