Fællessang
Fingerknips.

Højskolesangbog og musikalsk energi med foredragsholderen Johannes Neergaard

En lidt anderledes og meget inspirerende sangaften med Johannes Konstantin Neergaard.

Syng med på kendte og elskede sange fra højskolesangbogen, schlagere, lystige viser og gode klassikere. Lær også nogle af de nye sange! 

"Tak for en dejlig musikoplevelse til vores lederseminar."
- Nordisk Film

Flere anbefalinger af Johannes Konstantin Neergaards foredrag og sangaftener her.

Undervejs skal forsamlingen op at stå til både svingende poptoner og klassiske fællessangshits. Der er garanti for smittende humør, når publikum både sættes på sangtekniske prøver og får serveret tankevækkende overvejelser om kulturforskelle i dagens kulturelle Danmark.

Står vores tradition for at synge sange sammen til at redde? Efter denne aften tager man ja-hatten på igen!

------------

Johannes Konstantin Neergaard er spillestedsleder på Kedelhuset i Silkeborg. Herudover driver han sit eget firma med konsulentopgaver indenfor kommunikation og marketing. Blandt nuværende og tidligere kunder er Musikkens Hus, Musikhuset Aarhus, Mogens Dahl Koncertsal og en lang række skoler og uddannelsesinstitutioner. 

Som mangeårig foredragsholder, skribent og underviser (Silkeborg Højskole, VIA University College mm.) har han været med til at sætte dagsordenen for en stor mængde debatter, korstævner og komponisttræf i det danske sang- og salmeskrivermiljø. Johannes Neergaard er desuden ophavsmand til en lang række melodier til sange og salmer - senest med bidrag til den 19. udgave af højskolesangbogen.

------------

Varighed: 2 x 45 min
Klaver kan medbringes
Nødvendigt udstyr: musikanlæg.

Læs videre her om flere foredrag og sangtimer.

Booking af foredrag: jkn@tonesprog.dk eller ring: 30 53 34 37

Del