Fællessang
Højskolesangbog
Evergreens.

Højskolesangbog og musikalsk energi med foredragsholderen Johannes Neergaard

En lidt anderledes og meget inspirerende sangaften med Johannes Konstantin Neergaard.

Hvad er god fællessang? Og hvad har den med populærmusik at gøre? Johannes Konstantin Neergaard tager dig med på en tur ind i musikkens og sangens verden, hvor du får lov at synge med på både kendte og ukendte sange fra højskolesangbogen - gode klassikere, gamle lystige viser og nye pophits. Håbet er at vi bliver klogere på begrebret fællessang, som den har udviklet sig i de seneste to generationer. 

"Tak for en dejlig musikoplevelse til vores lederseminar."
- Nordisk Film

Flere anbefalinger af Johannes Konstantin Neergaards foredrag og sangaftener her.

Undervejs skal forsamlingen op at stå til både svingende poptoner og klassiske fællessangshits. Der er garanti for smittende humør, når publikum både sættes på sangtekniske prøver og får serveret tankevækkende overvejelser om kulturforskelle i dagens Danmark.

------------

Johannes Konstantin Neergaard er spillestedsleder på Kedelhuset i Silkeborg, og er desuden ophavsmand til en lang række melodier til sange og salmer - senest med bidrag til den 19. udgave af højskolesangbogen.

Som mangeårig foredragsholder, skribent og underviser (Silkeborg Højskole, VIA University College mm.) har han været med til at sætte dagsordenen for en stor mængde debatter, korstævner og komponisttræf i det danske sang- og salmeskrivermiljø.

------------

Varighed: 1 - 1,5 time evt. med pause undervejs.
Klaver kan medbringes
Nødvendigt udstyr: musikanlæg.

Læs videre her om flere foredrag og sangtimer.

Booking af foredrag: jkn@tonesprog.dk eller ring: 30 53 34 37

Del