Break!
syngende samvær.

Sprog og musik. Energi med fællessang og sjovt samvær!

Break ved konference/kursusdag

En halv time hvor alle synger i takt er godt givet ud. Gode vibrationer fra Beatles, Kim Larsen og Carl Nielsen forplanter sig til hele selskabet. Sang og fingerknips er fremragende som break/energiskabende indslag på en lang kursusdag!

"Vi havde Johannes ude til et fyraftensmøde i Teknisk Forvaltning til at puste liv i vores morgensang - og det må man sige han fik gjort!"
- Lyngby-Taarbæk Kommune

Flere anbefalinger af Johannes Konstantin Neergaards foredrag og sangaftener her.

Efter en stillesiddende mødedag sætter mange pris på et break, der får energien op.
Med svingende poptoner og klassiske fællessangshits iklædt lidt fingerknips og rytmetramp får Johannes Konstantin Neergaard humøret op hos selv den mest powerpointtrætte konferencedeltager.

Der kan laves særlige aftaler om tema og sangvalg, ligesom der kan sættes fokus på jeres firma ved afsyngelse af en kanon komponeret til lejligheden.

Ring og hør nærmere om muligheder for at lave særlige indslag ved:
• jubilæer
• produktpræsentationer
• personaledage
• julearrangementer
• teambuilding
• årsmøder
• etc.

------------

Johannes Konstantin Neergaard er spillestedsleder på Kedelhuset i Silkeborg. Herudover driver han sit eget firma med konsulentopgaver indenfor kommunikation og marketing. Blandt nuværende og tidligere kunder er Musikkens Hus, Musikhuset Aarhus, Mogens Dahl Koncertsal og en lang række skoler og uddannelsesinstitutioner. 

Som mangeårig foredragsholder, skribent og underviser (Silkeborg Højskole, VIA University College mm.) har han været med til at sætte dagsordenen for en stor mængde debatter, korstævner og komponisttræf i det danske sang- og salmeskrivermiljø. Johannes Neergaard er desuden ophavsmand til en lang række melodier til sange og salmer.

------------

Varighed: 30 min.
Klaver kan medbringes

Læs videre her om flere foredrag og sangtimer.

Booking: jkn@tonesprog.dk eller ring: 30 53 34 37

Del