Kunsten at skyde med Mozartkugler.

Musik og dannelse - foredrag om musik, kanoner og samfund

Foredrag om musik, dannelse og kanoner

Musik kan slå hårdt. Har man bare én gang fået at vide, at man synger forkert, kan det mærke en for livet. Men musik er også slagkraftig på den gode måde – man skal bare lære at betjene kanonen rigtigt.

I løbet af det interaktive foredrag om musik og dannelse fodrer vi sammen kanonen med musikkugler. Gennem fællessang og debat bliver vi klogere på, hvordan musik ikke bare er nydelse for den enkelte - men et godt værktøj til at danne os som mennesker og gøre verden bedre.

------------

Johannes Konstantin Neergaard er spillestedsleder på Kedelhuset i Silkeborg. Herudover driver han sit eget firma med konsulentopgaver indenfor kommunikation og marketing. Blandt nuværende og tidligere kunder er Musikkens Hus, Musikhuset Aarhus, Mogens Dahl Koncertsal og en lang række skoler og uddannelsesinstitutioner. 

Som mangeårig foredragsholder, skribent og underviser (Silkeborg Højskole, VIA University College mm.) har han været med til at sætte dagsordenen for en stor mængde debatter, korstævner og komponisttræf i det danske sang- og salmeskrivermiljø. Johannes Neergaard er desuden ophavsmand til en lang række melodier til sange og salmer.

------------

Varighed: 75 min
Klaver kan medbringes
Nødvendigt udstyr: musikanlæg.

Læs videre her om flere foredrag og sangtimer.

Booking af foredrag: jkn@tonesprog.dk eller ring: 30 53 34 37

Del